Welkom bij The Dutch Nightcrawlers B.V.

Nederland kent sinds de jaren tachtig een nieuwe agrarische bedrijfstak, waarbij wormen op professionele wijze worden gekweekt voor de visserij. Sindsdien is de Nederlandse visworm in 30 jaar uitgegroeid tot de populairste “live bait” ter wereld.

The Dutch Nightcrawlers is opgericht in 1997 en sindsdien een bekende naam in de branche. Het nederlandse bedrijf, afkomstig uit het dorp Almkerk, heeft een vloeroppervlakte van 3500 m2 met 7200 vierkante meter netto wormenkweek. Het bedrijfsgebouw is tevens intern opgedeeld in geconditioneerde ruimtes. Om de grote kwekerij in goede banen te leiden, is deze uitgerust met de nieuwste kweektechnieken. Ondanks een beheersbare kweektechniek blijft, door de fijngevoeligheid van de wormen voor het klimaat en de verschillende elementen van de natuur, het zogenaamde “fingerspitzengefühl“ van groot belang. Het bedrijf beschikt over een constante voorraad van minimaal 25.000 kilo wormen, waarmee wij onze klanten direct van dienst kunnen zijn.

Dankzij een goed team van medewerkers én de samenwerking met onze zusteronderneming Biodone, bedient The Dutch Nightcrawlers 45 procent van de totale wereldwijde wormenbranche.

Het bedrijf The Dutch Nightcrawlers is te verdelen in drie afdelingen:

1. Leverancier van wormenkweekbenodigdheden, zoals kweekgrond, voer, kisten en zeefmachines;
2. Groothandel in wormen;
3. Kweken van wormen, met name de visworm (“Dendrobeana Veneta”).

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Michel
Michel van der Werff Specialist wormenkwekerij +31(0)619431361 - michel@thedutchnightcrawlers.nl

Volg ons op Facebook:  Facebook Button

Biodone
Biodone USA
Megrow
The Dutch Nightcrawlers
Webshop
BiDuPro