Kweekbenodigdheden

Kweekgrondmengsels en wormenkrachtvoer

The Dutch Nightcrawlers beschikt over een eigen samenstelling van wormenvoeders en grondmengsels van een uitzonderlijke kwaliteit. Deze unieke samenstelling is tot stand gekomen door tientallen jaren van onderzoek, studie en kweekervaringen in onze eigen wormenkwekerij. Door het overdragen van onze kennis en producten aan collega-wormenkwekers, beschikken wij in Nederland over een uitstekende kwaliteit wormen. Deze samenwerking met de beste wormenkwekers zorgt ervoor dat kwaliteit eveneens kan worden omgezet in kwantiteit. Dit levert uiteraard een gunstige kostprijs op. The Dutch Nightcrawlers werkt met visie op de toekomst en gebruikt daarom zoveel mogelijk duurzaam, verantwoorde producten.


Machines en automatisering

The Dutch Nightcrawlers is leverancier van de nieuwste kweektechnische machines. Voor onze collega -wormenkwekers staan wij graag klaar voor een gratis en vrijblijvend advies. Een bezichtiging van deze machines in onze wormenkwekerij is alleen mogelijk na het maken van een afspraak met de directie.


Wormenkweekkisten

Uniformiteit en overzicht is van het grootste belang in een wormenkwekerij. Juist om deze reden is gekozen voor één soort kweekkist met een lange levensduur. Deze kisten kunnen zowel gevuld als leeg genest handig gestapeld worden. Door de unieke vorm staan de kisten stevig op elkaar en is er tegelijkertijd een goede aanvoer van lucht en licht. De kweekkisten worden voornamelijk gebruikt bij geautomatiseerde wormenkwekerijen. De kisten zijn echter, door het handzame formaat, ook bruikbaar bij bedrijven waar handmatig wordt gewerkt.

Biodone
Biodone USA
Megrow
The Dutch Nightcrawlers
Webshop
BiDuPro