Export

Na introductie in Europa en Amerika bleek de Europese worm al snel het ideale aas te zijn. Door de dikte en een lengte van tussen de acht en twaalf centimeter worden ze veelal gebruikt als aas voor baars en andere grotere vissen.

Biodone exporteert de Dendrobeana Veneta naar tal van Europese landen en vooral ook naar Amerika en zelfs naar Rusland. Vele groothandelaren en distributeurs nemen naar volle tevredenheid de wormen van Biodone af.

Verder verzorgt Biodone alle exportdocumenten en eventuele luchtvrachtdocumenten. Tot het moment van aflevering garandeert Biodone een 100% kwaliteitsworm.

Alle wormen van Biodone worden gekweekt in de eigen kwekerij in Almkerk (Nederland). Onze kwekerij onderscheidt zich van andere Europese kwekerijen, doordat er uitgebalanceerd krachtvoer gevoerd wordt. De wormen scheiden hierdoor een geur af, die de vissen aantrekt. Tevens hebben Biodone in Amerika(South Carolina) een nevenvestiging,vanwaar de wormen verder gedistribueerd worden.

http://www.biodoneusa.com

Op deze wijze kunnen de bedrijven in Amerika, die kleinere hoeveelheden wormen nodig hebben, direct wormen betrekken van Biodone USA llc.

 

Amerika

Tevens hebben Biodone in Amerika (South Carolina) een nevenvestiging, vanwaar de wormen verder gedistribueerd worden. Op deze wijze kunnen de bedrijven in Amerika, die kleinere hoeveelheden wormen nodig hebben,direct wormen betrekken van Biodone USA Llc.

De export naar Amerika neemt voor Biodone steeds grotere vormen aan. Een uitgebreid logistiek netwerk, ondersteund door het in 2004 opgerichte Amerikaanse bedrijf Biodone USA Llc ,zorgt voor een snelle verzending door geheel Amerika onder goed geconditioneerde omstandigheden.

 

Europa

Biodone exporteert de Viswormen/Canadese Wormen/Meelwormen/Compostwormen naar alle Europese landen, mits van te voren besteld. Verzending geschiedt middels grootverpakking (6,5 kilo) / cups (15 tot 25 stuks) en polyfoam cups.

Er wordt uitsluitend geleverd aan groothandelaren en dealers. De wormen worden kort voor de transportdatum opgezakt en/of gecupt. Het transport geschiedt geconditioneerd.

Alle wormen van Biodone b.v. worden vermarkt onder de merknaam: The Dutch Nightcrawlers

Biodone
Biodone USA
Megrow
The Dutch Nightcrawlers
Webshop
BiDuPro